Робоча нарада представників НІСД з представниками НАТО

Поділитися:

22 березня 2017 р. у приміщенні Національного інституту стратегічних досліджень відбулася робоча нарада щодо започаткування нового етапу співробітництва структур НАТО в Україні з Національним інститутом стратегічних досліджень в рамках виконання Програми Україна - НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони.

 

У заході взяли участь заступник директора НІСД К. Кононенко, завідувачі відділів О. Александров, Д. Дубов, О. Резнікова, О. Суходоля, головний спеціаліст відділу проблем національної безпеки В. Цюкало; від НАТО – Марчін Кожіел, координатор Програми професійної підготовки Україна-НАТО зі штаб-квартири НАТО, Ове Уруп-Медсен, менеджер Програми професійної підготовки Україна-НАТО, Барбора Маронкова, директор Центру інформації і докумнетації НАТО в Україні, Оксана Осадча, старший національний радник з політичних питань Представництва НАТО в Україні.

 

На нараді сторони представили своє бачення подальшого розвитку напрямів діяльності Програми професійного розвитку цивільного персоналу, першочергових заходів щодо започаткування нового етапу реалізації Програми, ролі Національного інституту стратегічних досліджень у формуванні структури Програми та підготовці аналітичних матеріалів в ході її виконання. Також були обговорені та інші практичні питання щодо співробітництва між Представництвом НАТО в Україні та НІСД, у т.ч. в рамках Платформи з вивчення досвіду протидії гібридній війні в Україні.