Експерти НІСД взяли участь у комунікативних заходах на тему «Паспорт безпеки України: Миколаївський регіональний вимір»

Поділитися:

20-21 червня 2019 р. делегація співробітників відділу проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки НІСД у складі старшого наукового співробітника Кравченка В.В. та молодшого наукового співробітника відділу Давимуки О.О. відвідала м. Миколаїв у ході реалізації проєкту «Паспорт безпеки України: регіональний  та національний виміри – 2019».

20 червня 2019 року на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили та 21 червня 2019 р. на базі Миколаївської обласної державної адміністрації були проведені круглі столи на тему «Паспорт безпеки України: Миколаївський регіональний вимір» з представниками академічного середовища, органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних структур, громадськими активістами. Під час круглих столів відбулася презентація та дискусія щодо результатів вивчення регіональної ситуації в сфері безпеки, здійснених на основі соціологічних досліджень та експертного опитування.

Організатором проєкту виступає громадська організація «Центр міжнародної безпеки» у партнерстві з Національним інститутом стратегічних досліджень і Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні. Проєкт спрямований на вивчення актуальних загроз та психологічних драйверів населення, визначення специфічних проблем, які формують регіональне безпекове середовище.