20 березня 2019 року НІСД проведе засідання круглого столу «Протидія екологічним і техногенним загрозам в зоні військового конфлікту на Сході України»

Поділитися:

Національний інститут стратегічних досліджень 20 березня 2019 року проводить засідання круглого столу «Протидія екологічним і техногенним загрозам в зоні військового конфлікту на Сході України».

Метою «круглого столу» є обговорення пріоритетних напрямів протидії екологічним і техногенним загрозам в зоні військового конфлікту на Сході України, визначення можливостей врахування міжнародного досвіду подолання екологічних наслідків при реструктуризації “старих” вуглепромислових районів (Німеччина, Англія та ін.), перспективи проведення оцінки стану основних компонентів довкілля Донбасу з міжнародною участю, обґрунтування складу першочергових науково-прикладних досліджень.

«Протидія екологічним і техногенним загрозам в зоні військового конфлікту на Сході України»

До участі в засіданні «круглого столу» запрошені представники центральних органів виконавчої влади, міжнародних організацій, профільних науково-дослідних установ, незалежні експерти.

Початок роботи засідання о 10:00 (реєстрація з 9:30) 20 березня 2019 року за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 7-а, 3-й поверх (конференц-зал). Прохід учасників здійснюватиметься за посвідченнями особи згідно зі списком, складеним на основі інформації, наданої до НІСД.

Заявки на участь в роботі «круглого столу» просимо надсилати за електронною поштою [email protected] до 18 березня 2019 р. Контактна особа – Іванюта Сергій Петрович, тел.: (044) 245-88-59, e-mail: [email protected].