18 квітня 2019 року в НІСД буде проведено чергове засідання Міжвідомчої експертної робочої групи за темою «Проблеми розбудови державно-приватного партнерства при захисті критичної інфраструктури»

Поділитися:

18 квітня 2019 року в Національному інституті стратегічних досліджень (далі – НІСД) буде проведено чергове засідання Міжвідомчої експертної робочої групи з питань протидії розповсюдженню зброї масового знищення, тероризму та захисту критичної інфраструктури (МЕРГ) за темою «Проблеми розбудови державно-приватного партнерства при захисті критичної інфраструктури».

Взяти участь у заході запрошуються представники міністерств та відомств, компаній з різною формою власності, професійних і суспільних об'єднань, незалежні експерти тощо.

Як очікується, програма засідання буде включати виступи науковців НІСД стосовно різних аспектів проблеми розбудови в Україні державно-приватного партнерства у сфері захисту критичної інфраструктури та у суміжних сферах. До участі у заході запрошені також деякі зарубіжні експерти, яким запропоновано поінформувати присутніх про досвід їхніх країн.

Крім запланованих виступів програмою засідання MEРГ буде передбачена можливість для учасників виступити з короткими повідомленнями, коментарями, зауваженнями тощо.

Відповідно до встановленого формату засідань МЕРГ під час обговорень буде використовуватися лише відкрита інформація. 

Місце проведення:  Конференц-зал Національного інституту стратегічних досліджень (НІСД): (Київ, вул. Пирогова, 7-а, 3-й поверх).

Час проведення:    14.30 – 17.30 (без перерви, реєстрація учасників з 14.00).

Заявки приймаються в письмовому та електронному вигляді, а також телефоном:

  • на виступи ─ до 15.00 11 квітня 2019 року;
  • на участь    ─ до 15.00 16 квітня 2019 року.

Засідання готує і проводить відділ енергетичної та техногенної безпеки НІСД (завідувач – Суходоля Олександр Михайлович).  

Контактна інформація (для довідок і подання заявок в електронному вигляді та   телефоном):

старший науковий співробітник відділу енергетичної та техногенної безпеки НІСД Кондратов Сергій Іванович, тел. 244-79-36; адреса ел. пошти: [email protected] .   

Пропуск учасників буде здійснюватися за посвідченнями особи відповідно до списку, складеного на основі наданих заявок. З організаційно-технічних причин урахування невчасно поданих заявок не гарантується.