"Реформування сфери охорони здоров’я в Україні: організаційне, нормативно-правове та фінансово-економічне забезпечення". Аналітична доповідь

Поділитися:

bookПроаналізовано сучасний стан сфери охорони здоров’я в Україні, її основні вади та необхідність реформування. Наведено шляхи та цілі сучасних перетворень у системі охорони здоров’я, а також очікувані результати та можливі ризики. Наголошено, що на даному етапі надзвичайно важливою є консолідація зусиль урядовців, чиновників, експертів, науковців, а також медичної спільноти та української громади щодо вироблення оптимальної перспективної моделі системи охорони здоров’я з урахуванням можливих ризиків та вітчизняного і міжнародного досвіду. Визначено напрями оптимізації надання медичної допомоги населенню України.

 

У додатку наведено матеріали засідання «круглого столу» «Реформування сфери охорони здоров’я в Україні: організаційне, нормативно-правове та фінансово-економічне забезпечення», що відбувся 22 грудня 2011 р. у Національному інституті стратегічних досліджень.