Круглий стіл "Стратегії розвитку регіонів: шляхи забезпечення дієвості"

Поділитися:

Prezidiya22 грудня 2010 року у Національному інституті стратегічних досліджень відбулося засідання "круглого столу" "Стратегії розвитку регіонів: шляхи забезпечення дієвості".

 

На порядок денний засідання винесено питання ролі і значення стратегій розвитку регіонів, їх місця у системі державотворчих програмних документів, висвітлена проблематика розробки регіональних стратегій, забезпечення їх дієвості та реалістичності. Відбулася дискусія щодо шляхів удосконалення механізмів реалізації та фінансування стратегій розвитку регіонів, забезпечення відповідальності за їх виконання.

 

У засіданні взяли участь представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Рахункової Палати України, Міністерства економіки АР Крим, Донецької, Київської, Сумської обласних державних адміністрацій, співробітники наукових та аналітичних установ, представники недержавних аналітичних організацій.

 

UchastСписок учасників.

 

Під час засідання було презентовано аналітичну доповідь Національного інституту стратегічних досліджень з основних питань, винесених на обговорення.

 

Доповідь НІСД.

 

Винесені на обговорення питання викликали жваву дискусію учасників засідання. За його результатами планується виданння матеріалів. Засідання "круглого столу" висвітлено у засобах масової інформації.

 

Прес-реліз.